Paardencoaching

Spread the love

 Voor wie is paardencoaching?… Het is voor ieder met een hulpvraag bijvoorbeeld over leiderschap, werken in een groep, trauma’s, balans, beperkingen in het leven en meer.

Je wilt graag inzicht , oplossingen, acceptatie. Je wil verder met jouw leven.

Het kan zijn dat je al stappen hebt ondernomen om inzicht te krijgen, maar zonder het resultaat dat jij voor ogen had.

Hoe kan het paard jou helpen? Hoe kan het, dat het coachpaard direct contact met jou innerlijk  heeft ?,

en jij er naar kan gissen.

Met de toename van materialisme in ons leven en de afnemende kwaliteit van ons voedsel, zijn wij ver  van de natuur en onze eigen natuur af komen te staan. Paarden zijn van nature vluchtdieren, die in een kudde leven. Ondanks de wijze, hoe wij paarden tegenwoordig houden, is hun instinct niet veranderd. Veiligheid in de kudde is voor een paard van levensbelang, om niet opgegeten te worden door een roofdier.

Daarom leest het paard jouw energie. Waar sta jij, is het veilig bij jou, is er een plek voor jou in de kudde? Bij het veranderen van jouw energie verandert de reactie van het paard ook.

Door middel van vragen en opdrachten, die jij met het coachpaard doet, wordt er zichtbaar wat er bij jou aan de hand is. Het kan ook gebeuren dat er tijdens de paardencoaching dingen naar voren komen, die anders dan de vraag zijn.

Nee, jij hoeft niet op het paard. Jij staat veilig met beide benen op de grond. Het is ook niet nodig om kennis van paarden te hebben. Het coachpaard weet genoeg van jou !

De locatie van de coaching is bij de Camarguepaarden of bij http://www.manegenorg.nl , het is in overleg ook mogelijk om op een andere locatie te komen.