Camargue hengst ter dekking

Spread the love

Frederico is een raszuivere Franse Camargue hengst. Beschikt over zuivere krachtige basisgangen. Zijn bouw is luxe. Met zijn werkwillige Camargue karakter is hij zeer geschikt voor : dressuur, springen, endurance en working equitation.

Frederico heeft een eerlijk en zacht karakter, is rustig en heeft voldoende temperament wanneer het nodig is.

 stokmaat is 1 meter 48

geb.dat. 10-06-2015

vader: Lambin du Roure

moeder: Vali du Levant

 

Dekvoorwaarden : 2020

Dekgeld € 750,- excl.BTW en overige kosten.

De dekking vindt  plaats door middel van een natuurlijke dekking.

Uw merrie heeft de jaarlijkse inenting gehad .

Bij gust kan u in het volgend dekseizoen tegen  betaling van € 600,- uw merrie  opnieuw laten dekken. Bij gust dient de merriehouder een gustverklaring van de dierenarts af geven aan Camargue Horse Therapy voor 1 oktober van dat jaar.

Het dekseizoen loopt van april tot september.

Camargue Horse Therapy dient tijdig op de hoogte te worden gebracht van het tijdstip van de te verwachte eisprong. Indien mogelijk 1 of 2 dagen in het voren en anders voor 9 uur dezelfde dag.

Kosten die voortkomen uit te laat afbellen van de merriehouder zullen worden doorberekend. Het dekgeld en eventuele overige kosten dienen binnen 14 dagen na facturatie te worden voldaan.

 

Tip/ Advies:

Wij gaan er van uit dat u of uw veearts de merrie goed begeleid. Vraag uw veearts naar de juiste gang van zaken en laat de merrie eventueel voor dat u begint met dekken checken op: of de baarmoeder schoon is, er geen cyste in de baarmoeder aanwezig is en hoe ver de cycles is. Voor vragen en/of opmerkingen over dit onderwerp, neem gerust contact met ons op.