Tarieven

Spread the love

Paardencoaching: 

Door middel van vragen en opdrachten, die jij met het coachpaard doet, wordt er zichtbaar wat er bij jou aan de hand is. Het kan ook gebeuren dat er tijdens de paardencoaching dingen naar voren komen, die anders dan de vraag zijn.

Nee, jij hoeft niet op het paard. Jij staat veilig met beide benen op de grond. Het is ook niet nodig om kennis van paarden te hebben. Het coachpaard weet genoeg van jou !

De locatie van de coaching is bij de camarguepaarden of bij http://www.manegenorg.nl Het is in overleg mogelijk om op een andere locatie te komen. Ook is het mogelijk om met je eigen paard een paardencoachingsessie te nemen als dat de wens is.

Workshop: 

De workshop is een interactieve les.  Met een groep  deelnemers ga jij naast de theorie , het gekozen onderwerp  in de praktijk toepassen. De onderwerpen worden geselecteerd op waarde voor mens en paard. Na afloop krijg je de documentatie van het onderwerp schriftelijk mee naar huis.

Bekijk onze agenda voor data en tijden.

Lessen:

Dressuur volgens principes van de klassieke rijkunst met elementen van working equitation. Het doel van deze lessen is

  • Samen een team worden
  • Vertrouwen in elkaar hebben
  • Op een leuke manier met afwisselende oefeningen samen beter worden.

Wil je graag meer weten over working equitation op de site http://www.workingequitationholland.nl vind je alles over deze veelzijdige tak van paardensport.

Tarieven:

Paardencoaching

De prijzen zijn exclusief BTW

€ 130,00 per anderhalf uur

€ 351,00 3x  anderhalf uur

Paardencoaching jaartraject

12x paardencoaching +12 x coachgesprek + werkboek Camarguehorsetherapy Create your Live

€1999,90


Workshop zie agenda


Proefles half uur

€ 35,00


€ 240,00  leskaart 8x half uur


Online video training

€  14,95   1x

€ 134,55 10x


Er is ook de mogelijkheid om te overnachten. Groepsaccommodaties Drenthe-Fam. Jager en Norger Stee bieden overnachtingen aan in authentieke boerderijen voorzien van sfeer en alle luxe.

Voor prijzen en beschikbaarheid:

 http://www.komnaardrenthe.nl   

http://www.norgerstee.nl