Over ons

Spread the love

Fijn om kennis te maken! Ik ben Alexandra, creator van Camargue Horse Therapy.

Met de kennis van alle studies die ik heb gevolgd en een flinke dosis levenservaring, wil ik graag mensen en dieren helpen.

(PABO lerarenopleiding, Laboratorium opleiding, Drogist opleiding, Sensitief Therapeut opleiding, Kinderpsychologie, Homeopathie voor dieren, Shamballa Basic Master Healer, Instructeur niveau 2 allround paardrijden, HBO Medische Basiskennis en ik blijf mezelf verrijken met nieuwe kennis)

Ik ben met paarden opgegroeid. Mijn grote leermeesters zo zie ik ze nu. Samen met de paarden heb ik mooie prestaties neergezet in de paardensport, Z dressuur en volle dozen met bekers en linten op zolder omdat ze niet op de kast passen. In het verleden legde ik vaak de fouten bij het paard, ”hij  deed het niet” of’ ”hij luisterde niet”. Geen idee had ik ervan met welke bagage ik soms de stal in liep. Mijn plan om fijn te gaan trainen viel dan soms letterlijk in het zand. Ik heb van de paarden geleerd om vragen te stellen, te luisteren, verantwoordelijkheid te nemen voor mijn acties en gevoel. Bewust leven. Zorgen voor een goed gevoel. Verbinding met je eigen energie houden, om de juiste dingen te manifesteren.

Ik ken de theorie, maar ook de praktijk. Groot succes, hobbels, maar ook diepe dalen zijn er op mijn levenspad geweest. Als coach kan ik je helpen om het succes te houden, hobbels te ontwijken en naar boven te klimmen uit het diepe dal. Als instructeur kan ik je helpen jou en je paard te trainen waarbij plezier, balans  en lichtheid  aan de hulpen voorop staan. Mijn kennis wil ik niet voor mijzelf houden. Graag wil ik mijn kennis delen, zodat zoveel mogelijk mensen en paarden hier profijt van kunnen hebben.

Neem contact met ons op via het contact formulier